Verhalen opslaan op Instagram

Op deze pagina kun je je verhalen gratis in hoge kwaliteit opslaan op Instagram. Met uitzondering van een gesloten (privé) profiel, kunnen ze niet opslaan.

Om op te slaan, voert u eenvoudig uw Instagram-gebruikersnaam (nick) in het bovenstaande veld in.

Een gebruiker https://www.instagram.com/zendaya/ heeft bijvoorbeeld de bijnaam zendaya.

Klik daarna op de knop "Opslaan" en er wordt een venster geopend waarin u kunt selecteren en opslaan op uw apparaat: telefoon of computer.

Veelgestelde vragen over de service

Wat kan ik besparen met deze service?

Je kunt de laatste verhalen van elke niet-privé Instagram-gebruiker gratis en zonder registratie in de beste kwaliteit op je computer opslaan. Helaas is dit voor particuliere gebruikers onmogelijk.

Op welke apparaten werkt deze service?

De service werkt zoals elke website in elke moderne browser op computers, tablets en smartphones. U hoeft geen programma's of applicaties te installeren.

Kan ik verhalen opslaan vanuit het account van iemand anders?

Ja, als het aangevraagde account niet privé is (gesloten), kunt u de laatst beschikbare Verhalen ervan in goede kwaliteit opslaan.

Hoeveel kost het om de webservice te gebruiken?

De service is helemaal gratis. U kunt het op elk moment zonder beperkingen gebruiken.

Kan ik de opgeslagen gebruikersverhalen hergebruiken?

Het opslaan van Instagram-verhalen wordt alleen aanbevolen ter informatie. We raden u af om opgeslagen verhalen voor uw eigen doeleinden te gebruiken, aangezien de rechten op het opgeslagen materiaal bij de auteurs liggen.

In welk formaat zijn de opgeslagen verhalen?

Foto's worden in hoge kwaliteit opgeslagen in JPEG-formaat. Videoverhalen worden in hoge kwaliteit opgeslagen in MP4-indeling. Al deze formaten kunnen op elke computer of smartphone worden geopend.

Hoe kan ik de opgeslagen verhalen bekijken?

U kunt het opgeslagen bestand in elk programma openen om uw foto's of video's te bekijken. Ze worden standaard op elke computer of smartphone geïnstalleerd. Daar is geen probleem mee.

Vil du teste det gratis?

Du kan studere arbejdet i Anonymous Instagram og dets rapporter om eksemplet på en reel profil. Du har ikke engang brug for registrering for dette!

  • 🔥 Se prøveapport
Open in ?