Hoe een foto van Instagram op te slaan

Op deze pagina kun je je foto van Instagram gratis in hoge kwaliteit opslaan. Met uitzondering van een gesloten (privé) profiel - kunnen ze niet opslaan.

Om op te slaan, voegt u gewoon een link naar uw foto in Instagram in het bovenstaande veld in.

De link moet eruitzien als https://www.instagram.com/p/CDkAQGJAkTc/.

Klik daarna op de knop "Opslaan" en er wordt een venster geopend waarin u een foto kunt opslaan op uw apparaat: telefoon of computer.

Veelgestelde vragen over service

Wat kan ik besparen met deze service?

U kunt gratis en zonder registratie foto's van elke niet-particuliere Instagram-gebruiker op uw computer opslaan in de beste kwaliteit. Helaas is dit voor particuliere gebruikers onmogelijk.

Op welke apparaten werkt deze service?

De service werkt zoals elke website in elke moderne browser op computers, tablets en smartphones. U hoeft geen programma's of applicaties te installeren.

Kan ik foto's van het account van iemand anders opslaan?

Ja, als het aangevraagde account niet privé is (gesloten), kunt u er berichten van in goede kwaliteit opslaan. Maar vergeet het copyright niet!

Hoeveel kost het om de webservice te gebruiken?

De service is helemaal gratis. U kunt het op elk moment zonder beperkingen gebruiken.

Kan ik opgeslagen gebruikersfoto's opnieuw gebruiken?

Het opslaan van foto's van Instagram wordt alleen aanbevolen voor evaluatiedoeleinden of om uw eigen foto's op te slaan. We raden u af om opgeslagen foto's voor uw eigen doeleinden te gebruiken, aangezien de rechten op het materiaal bij de auteurs liggen.

In welk formaat worden de foto's opgeslagen?

Foto's worden in hoge kwaliteit opgeslagen in JPEG-formaat. U kunt dit formaat op elke computer of smartphone openen.

Hoe bekijk ik opgeslagen foto's?

U kunt het opgeslagen bestand in elke fotoviewer openen. Ze worden standaard op elke computer of smartphone geïnstalleerd. Daar is geen probleem mee.

Vil du teste det gratis?

Du kan studere arbejdet i Anonymous Instagram og dets rapporter om eksemplet på en reel profil. Du har ikke engang brug for registrering for dette!

  • 🔥 Se prøveapport
Open in ?